Forum Index » User Test Forum » Test


Display Avatars Sort By:
Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Test on 01/21/2013 23:12:46 MST Print View

Test

Mora Military

Edited by IDBLOOM on 02/23/2013 06:11:47 MST.

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Test on 01/21/2013 23:15:11 MST Print View

Test

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Embedded Link Test on 02/23/2013 06:13:44 MST Print View

Mora

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Re: Embedded Link Test on 02/23/2013 06:15:39 MST Print View

Mora

Edit Arrrgh!

Edited by IDBLOOM on 02/23/2013 06:19:30 MST.

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Embedded Link Test on 02/23/2013 06:21:59 MST Print View

.

Edited by IDBLOOM on 02/23/2013 06:22:38 MST.

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Test on 02/23/2013 06:27:47 MST Print View

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Test on 02/23/2013 06:34:41 MST Print View

="http://www.moraofsweden.se/home">mora

Kevin Babione
(KBabione) - MLife

Locale: Pennsylvania
Imbedding a link on 02/23/2013 12:53:39 MST Print View

Looks like you were struggling...I have a document that I copy and paste from:

{a href="http://yourrul.com"}This is the link that the reader sees{/a}

Replace { with < and } with >

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Re: Imbedding a link on 02/23/2013 17:17:21 MST Print View

mora

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Thanks Kevin! on 02/23/2013 17:23:34 MST Print View

I found a couple threads which showed this format but I obviously screwed the syntax up. Thanks for the push in the right direction!

Happy trails

Kevin Babione
(KBabione) - MLife

Locale: Pennsylvania
Imbedding a link on 02/25/2013 05:52:16 MST Print View

Glad I was able to help. I too had seen multiple posts about doing it, but this was the one that made it "click" for me.

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Still not 100% on 02/25/2013 09:25:12 MST Print View

I tried embedding a link the other day and ended up losing everything after the link. Is there a known remedy for this?

Thanks again for your help.

Lance Marshall
(Lancem) - F - MLife

Locale: Oregon
re: Still not 100% on 02/25/2013 13:51:40 MST Print View

My best guess is that the closing quote is missing from the link. Could also be that a < , > , or </a> is missing or in the wrong place.

For instance this:
Mora Companion in blue <a href="http://www.moraofsweden.se/ adventure/companion-blue">click this text</a> more text etc etc etc.

will yield this:
Mora Companion in blue click this text more text etc etc etc

But this nearly identical code:
Mora Companion in blue <a href="http://www.moraofsweden.se/ adventure/companion-blue>click this text</a> more text etc etc etc.

will yield this:
Mora Companion in blue

Notice that the closing quotation is missing after the html link, causing the link and everything after it to be ignored.

Hope this helps.

Edited by Lancem on 02/28/2013 13:10:39 MST.

Ian B.
(IDBLOOM) - MLife

Locale: PNW
Thanks Lance on 02/25/2013 16:48:21 MST Print View

I'll practice it a couple times before I try it again. Thanks for helping me out with this.