dead link
Display Avatars Sort By:
Mina Loomis
(elmvine) - MLife

Locale: Central Texas
dead link on 11/23/2007 08:40:30 MST Print View

When I click on the Trip Reports link in the right-hand frame on the BPL home page:

COMMUNITY INDEX
Forums | Reader Reviews
Trip Reports
People | Places
Podcasts | Expeditions

It takes me to this URL:

http://www.backpackinglight.com/cgi-bin/backpackinglight/forums/display_forum.html?id=rTqUWtUG:70.112.0.71?forum=32

Which displays the following message:

The specified forum no longer exists or never existed.

My browser is Safari on an iMac.

Roger Caffin
(rcaffin) - BPL Staff - MLife

Locale: Wollemi & Kosciusko NPs, Europe
Re: dead link on 11/23/2007 13:24:24 MST Print View

> When I click on the Trip Reports link in the right-hand frame on the BPL home page:

Hum - works OK on Firefox.

Andrew Lush
(lushy) - MLife

Locale: Lake Mungo, Mutawintji NPs
Re: dead link on 11/23/2007 22:06:14 MST Print View

Hi Mina,

I also have an iMac running Safari, and I have no problems accessing the Trip Reports section.

Apart from that, I can't offer you any other advice. Sorry.

Andy.

Mina Loomis
(elmvine) - MLife

Locale: Central Texas
intermittent on 11/24/2007 09:26:34 MST Print View

Well, prompted by your replies, I tried it several times from Safari and from Firefox. At first it seemed like Firefox was working and Safari wasn't. But then later it came up properly from Safari once. And then after that once it failed to come up from Firefox. So, go figure. Computers! At least now I know that the links might work differently at different times. (Do computers contradict the old saying that insanity is trying the same thing over and expecting different results?)

Ben Klocek
(benklocek) - BPL Staff - MLife

Locale: SF Bay Area
Re: dead link on 11/27/2007 22:06:13 MST Print View

Should be fixed now.